God avisomtale i stort sjællandsk magasin

Artiklen i Sjællandske Mediers tillæg “Oplev”.

Det er kommet nogen for øre, at jeg er lykkedes med at stable en bog om Sydsjælland på benene, og derfor udkom der forleden en artikel om projektet. Det var i Sjællandske Mediers tillæg “Oplev”, som indeholder stof om aktiviteter og seværdigheder på Sjælland.

Jeg var med reporter Kim Palm en tur rundt i Næstved by for at opstøve potentielle steder til bogen. Blandt andet var vi i Helligåndshuset og på Munkebakken (se tidligere opslag her på siden). Ja, og så kiggede vi lidt nærmere på obelisken ved Amtmandsgården – et ikke særlig kendt, men umådelig højt mindesmærke, som tilmed har ført en lidt omflakkende tilværelse.

Kommer obelisken med i bogen? Måske, måske ikke. Der er hård konkurrence. 🙂

Artiklen ligger online og kan læses via nedenstående link (gå til side 10):

https://www.e-pages.dk/oplev/106/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *