Spændende steder mellem Næstved og Vordingborg

En jættestue, en mindelund og et naturcenter var på programmet på den seneste researchtur.

Januarvejret bød på hele 10 grader og sol, og det havde myggene mærket, så de dansede lystigt omkring i indgangene til dobbeltjættestuen Månehøj. Den efterfølgende solnedgang var smuk set fra Avnø Naturcenters høje udsigtstårn – ude i fjorden kunne man observere en række sæler, som tilsyneladende også nød det venlige vejr.

Der blev taget nogle fotos og gjort nogle notater undervejs. Mon ikke at i hvert fald et par af de besøgte steder kommer med i “100 ting at se – på Sydsjælland og Møn”.

Arbejdet med bogen skrider støt og roligt fremad. Men det vil strække sig et stykke ind i sommeren 2020, dels fordi en del museer først åbner forår/forsommer, men også fordi seværdighederne ganske enkelt tager sig bedre ud, når der kommer lidt liv i landskabet, og solen står højere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *